Tandartsenpraktijk Noah's Ark: 2019

foto01 kleinJeremiahLaat in de avond kregen we bericht van de grondlegger van Noah’s Ark, Piet Buitendijk, dat er weer een babietje gevonden is.
Bij een kapsalon is dit prachtige jongetje achter gelaten.
Een goed, doorvoed kindje, waar verder niets over bekend is.
Hij is liefdevol opgenomen en kreeg van Noah’s Ark de naam: Jeremiah.
We wensen hem een goed, gelukkig en lang leven toe!

foto03 kleinEvenaar foto02 kleinOnderweg naar Queen Elisabeth ParkSigrid en haar moeder Karin stonden deze dag voor dag en dauw op om via Habari Travel een safari te maken. Een lange reis naar Queen Elisabeth National Park via de evenaar (foto 3) door het prachtige Uganda naar het national park

foto04 kleinQueen Elisabeth parkfoto05 kleinLeeuwen

foto06 kleinOntbijt in het Airport GuesthouseDe overige 6 groepsleden genoten van een rustig ontbijt, wel met een stukje heimwee naar de kindertjes van NA. Hun kwetsbaarheid en behoefte aan genegenheid maken het loslaten niet gemakkelijk.
foto07 kleinNachtvlucht naar AmsterdamDaarna wachtte hen gelukkig een heerlijke ontspannen dag in Entebbe en een laatste warme maaltijd in de tuin van het Guesthouse.

Om 8 uur bracht de bus van het Guesthouse hen naar de luchthaven voor de (nacht)vlucht naar Amsterdam.

De dank van het bestuur van stichting HUG gaat uit naar de hele groep. Wat jullie aan werk verzet hebben dat is ongekend. Op donderdagavond klaar zijn met álle kinderen en (meer dan) 300 sealants, volledige frontreparaties, etsbruggen, endo’s...! Het is ongelofelijk!
foto08 kleinOnze dank is zo groot en ons respect zo diep!
Ook de knuffelgroep heeft zo’n liefdevolle mooie indruk achter gelaten bij de kwetsbare kindjes en hen die warmte en aandacht gegeven die ze zo nodig hebben.

Laten we gauw afspreken elkaar te zien voor de evaluatie en een dik verdiende warme hug!