Tandartsenpraktijk Noah's Ark: 2018

03 Aap op het dak van de praktijkAap op het dak van de praktijkElke ochtend als het team in de praktijk is horen ze vlak daarna kinderen zingen. Dat is de dagopening van de basisschool. Daarom stonden ze vanochtend om 8.00 uur op het terrein van de basisschool.
Ze hebben gewacht en gewacht, maar het was wel erg rustig. Uiteindelijk kwamen Patricia en Shilla langs om hen te vertellen dat het nationale vrouwendag is en dat daarom alle scholieren vandaag vrij zijn. Geen dagopening dus!

01 Klaslokaal middelbare school 200pxbKlaslokaal middelbare school Dan maar terug naar de praktijk. Genoeg stafleden die van deze dag gebruik wilden maken om zich te laten controleren en behandelen.
Ook kwamen er zelfs nog een aantal nieuwe scholieren van de 5e klas langs om zich te laten behandelen op deze vrije dag!

04 De kleuterschoolKleuterschoollagere school 200pxbLagere school02 Middelbare schoolMiddelbare school
Tussen de middag hadden ze van Charles prachtige zelfgemaakte kettingen gekregen om het team te bedanken. Hij vertelde dat er ‘s middags een voetbalwedstrijd zou zijn waarbij hij waarschijnlijk de scheidsrechter zou zijn! Het team wilde er natuurlijk alles aan doen om dat te kunnen zien. Gelukkig liet het programma het ‘s middags toe om in shifts te werken. Daarom konden ze om de beurt even bij de wedstrijd zijn. Dat was erg leuk om te zien, want het was op het terrein van de middelbare scholieren en hierdoor kon het team ook zien hoe de kinderen wonen.
De wedstrijd werd even gestaakt om een traktor over te laten steken

05 Tractor tijdens de wedstrijd 200pxbTractor tijdens de wedstrijd06 De wedstrijdDe wedstrijd07 vrouwen en manVrouwen en man uit de praktijk
De vrouwen en man op deze foto woonden tijdelijk onder het zelfde dak van de praktijkruimte toen het team vorige week kwam. Om hun te bedanken dat ze de afgelopen twee weken hun ruimte met hen wilden delen, hebben ze hen kleertjes en knuffels gegeven. Ook de koekjes die het team daarna uitdeelde vielen in de smaak. Er volgde al snel een gezamenlijke vreugdedans.

Morgen alweer de laatste dag!    Wat is de tijd snel gegaan!