2017

Ieder half jaar is stichting Help UGanda (HUG) voornemens een tandarts en een tandartsassistente uit te zenden naar dit prachtige projekt met haar eigen medische- en tandheelkundige kliniek.

de behandeling van de cystes 200pxhHeeft u interesse om hier als tandarts en assistente(s) ook een keer uw kwaliteiten in Uganda aan te bieden om daar te helpen?
Vul dan het aanmeldingsformulier in.

Het Tandheelkundige Team voor Noah's Ark vertrekt in oktober 2017 om in de tandheelkundige praktijk van Noah's Ark alle kinderen te screenen en te behandelen.
Tevens kan het personeel en de mensen uit de villages ook voor hun pijnklachten bij hen terecht.

Zodra we het team compleet hebben, stellen zij zich hieronder aan u voor.

Vacatures:

Stichting Help UGanda (HUG) is voor haar jaarlijkse werkweken in oktober 2017 op zoek naar een Tandarts m/v
Klik hier voor de vacature: Tandarts
En tevens zoeken wij voor deze werkweken ook een Tandarts-assistente
Klik hier voor de vacature: Tandarts-assistente

Van 20 maart t/m 31 maart 2017 is het onderstaande tandheelkundig team actief in het Tandheelkundig centrum van Noah's Ark:

Klik hier om de verslagen van het team te lezen
.
Ina Gortemaker van Echten Tandartsassistente  Ina Gortemaker-van Echten
Ina is sinds 1977 werkzaam als tandartsassistente en doorgegroeid naar preventie-assistente, paro-preventieassistente en heeft in 2013 haar opleiding voor tandheelkundige behandelingen bij kinderen afgerond.
Zij heeft haar werkzaamheden verricht in heel veel praktijken, met verschillende werkvelden en wisselende taken en functies.
Ina werkt nog steeds elke dag met veel enthousiasme. Voor de 6e keer mee naar Uganda is echt geweldig! Zij kijkt er enorm naar uit weer mee te mogen als vrijwilliger met de hulpverleningsorganisatie Stichting HUG, deze keer in het kindertehuis Noah's Ark.
Met de aantekening kindertandheelkunde in de pocket zal zij daar heel veel kinderen en ook volwassenen haar hulp kunnen aanbieden.

Kevin Herbert KiberuTandarts Kevin Herbert Kiberu
Nadat Kevin in 2013 zijn diploma Public Health Officer-Dentistry heeft behaald heeft hij ervaring opgedaan als tandarts-vrijwilliger voor Rotary Uganda en Rotary International van 2012 tot heden in afgelegen gebieden.
Tevens heeft hij hulp geboden bij de organisatie: Hope Smiles International (2014-2015) Hij werkte daar als tandarts en zijn taken waren: diagnostisering, behandelplannen maken en tandheelkundige hulp bieden, waaronder prothesen afdrukken en maken, poetsinstrukties en tandheelkundige hygiëne instrueren.
In 2013 en 2014 heeft Kevin voor de organisatie Kyetume Community Based Healthcare Programm dezelfde taken als hierboven uitgevoerd.

In 2016 heeft hij voor onze stichting in de sloppenwijk Polota geweldig werk geleverd.

BoazTandarts Boaz Jardel Mwezigwa
In 2007 haalde Boaz zijn diploma in de Public Health Dentistry.
Hij heeft sindsdien gewerkt voor lokale publieke - en privé projekten in de tandheelkunde.
In 2015 heeft hij voor onze stichting het tandheelkundig team in de sloppenwijk Polota ondersteund.
Boaz vindt het belangrijk de arme en onbevoorrechte mensen van hun kiespijn te helpen.
Hij verheugt zich de kinderen van het kindertehuis Noah's Ark op hoog tandheelkundig niveau te mogen behandelen.
.