Update oktober 2017
De actie die Stichting HUG onlangs is gestart om de open hart-operatie van Boaz mogelijk te maken is een succes geworden.
De snelheid waarmee donaties binnenkwamen overtrof al onze verwachtingen.
We hadden als eerste doel gesteld dat we € 1000,- voor Boaz zouden proberen op te halen.
Nu dat is gelukt, en we ondertussen hoorden dat voor de operatie € 8000,- nodig was, verlengden we de actie.
Er was nog een andere organisatie die ook geld inzamelde voor Boaz.
We stelden daarom ons doel opnieuw en gingen voor € 3000,-
Wij danken alle mensen die een donatie hebben gedaan.

In oktober kregen we te horen dat Boaz voldoende had aan de inmiddels bij ons ingezamelde € 2200,-
Daarom hebben we de actie gestopt. We zijn heel blij met de vele donaties en hopen dat Boaz in goede gezondheid na zijn operatie nog een lang leven kan beleven.

Augustus 2017

Lieve HUG vrienden en vriendinnen,

boazDit is Boaz. Hij is  1 van de Ugandese tandartsen die voor en met ons heeft gewerkt in 2015 in Polota en in 2017 in de tandheelkundige praktijk van Noah’s Ark. Ook komende oktober zal hij in Polota met ons tandheelkundig team meewerken.

Boaz heeft sinds zijn geboorte congestief hartfalen met een lekkende hartklep. De klachten nemen toe en er zal een open hartoperatie verricht moeten worden om de lekkende klep te vervangen.

Daar wij als Stichting geen individuele hulp aan personen kunnen verlenen willen wij u/jou op deze manier om hulp vragen…. daar de kosten van deze operatie erg hoog zullen zijn en Boaz dit niet zelf betalen kan. Wij hopen dat u/jij wil meehelpen om een kleine financiële ondersteuning voor Boaz ‘s  operatie te genereren.

Giften kunt u overmaken aan de Stichting onder vermelding van “financiële hulp Boaz”
(op deze manier is de gift aan een door ANBI erkende stichting en dus voor u/jou belastingtechnisch weer declarabel).

ING: NL69INGB0003964041
BIC: INGBNL2A
t.n.v. Stichting Help UGanda
te Twello

Let op: U kunt uw gift (donatie) nu ook direct via iDeal aan ons overmaken.
Klik hier om direct naar de online donatie-pagina te gaan.

Namens Boaz en het bestuur van Stichting Help UGanda alvast oprecht veel dank voor uw/jouw hulp!

Bestuursleden van Stichting Help UGanda (HUG):
Voorzitter: mw. Wilma den Breejen, tel: 055 3232366 of 0622403540 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester: hr. Floris-Jan Visser
Secretaris: mw. Henny Scholten