2019 02 kaart uganda

Zondag 3 februari is de zondag van het werelddiaconaat. De werkgroep ZWO bereidt samen met Ds. Lammers uit Beekbergen deze dienst voor.

Uganda
Wilma den Breejen van de stichting Help Uganda (HUG) komt in deze dienst om u even mee te nemen naar dat land. Zij laat met een PowerPoint presentatie e.e.a. zien van wat de stichting HUG doet.

De opbrengst van de collecte in deze dienst gaat naar HUG. Deze steun is bestemd voor medische projecten, o.a. tandheelkundige apparatuur, verdovingsvloeistoffen en vaccinaties. Verder voor behandeling van ondervoede kinderen en protheses voor borstkanker patiënten.

Na de dienst is er in gebouw Irene (naast de kerk) gelegenheid om een kleinigheid te kopen, gemaakt door de allerarmsten in Uganda. Met wat hiermee verdiend wordt kunnen de makers hun kinderen te eten geven.

Iedereen is van harte welkom in de dienst en na afloop in Irene!