2015 09 06 margit de borst 200pxh
2015 09 06 margit de borst 600pxh
Op zondag 6 september jl. is in Tesqua Health and Sportcenter in Ede een spinningmarathon gehouden. Margit heeft dit mogen organiseren en de opbrengst is voor stichting HUG.
Het totaalbedrag wil Margit nog even als verrassing houden totdat we op 26 september a.s. als tandheelkundig vrijwilligersteam bij elkaar komen. Spannend!

Dank aan Margit en Tesqua Health and Sportcenter in Ede !

Update per 27 september 2015:
Die Margit is een topper! Ze heeft zowel haar werkgever als de sporters van Sportcenter Tesqua weten te overtuigen om diep in hun buidel te tasten voor een geweldige gift voor stichting Help UGanda (HUG).

Onze voorzitter Wilma den Breejen-Buhrs heeft haar niet alleen een dikke knuffel gegeven maar ook verzekerd om samen met Margit een mooi doel te steunen in Uganda met dit prachtige bedrag. De foto's en ervaringen zullen met een ieder die deze aktie ondersteund heeft enthousiast gedeeld gaan worden bij thuiskomst van Margit.
2015 09 06 actie margit 400pxb