2015 05 collectebus lianne

Tandarts-assistente Lianne schrijft:
De bus staat sinds 5 weken in mijn behandelkamer. Het is een groots succes. Mijn patiënten zijn op de hoogte dat ik 1 x per jaar naar het buitenland ga ivm ontwikkelingswerk .
Tijdens mijn behandelingen vertel ik ook dat ik dit jaar ga. Wanneer ik vertrek en voor hoelang en tevens leg ik uit wat de stichting HUG doet.

Als ik klaar ben met de patiënten behandeling vraag ik de patiënten of ze een bijdrage in de bus willen doen. En meestal krijg ik als antwoord: "Natuurlijk, Lianne, doe ik dat, want ik weet dat t dan goed besteed is!"

Tot mijn grote verbazing is er tot nu toe,  meer briefgeld gestort dan muntgeld.

Het doet me goed dat bijna alle patiënten via mij HUG sponsoren!

2015 0 actie Lianne 400pxbUpdate per 27september 2015:
Lianne is er volop in geslaagd haar patiënten, collegae, haar werkgevers, haar vrienden en familie te overtuigen van een mooie gift voor stichting Help UGanda (HUG).
Onze penningmeester Floris-Jan Visser telde vandaag een werkelijk práchtig bedrag dat uit haar collectebus kwam.
We bedanken Lianne en haar gulle gevers van harte en beloven jullie dat iedere gedoneerde euro in Uganda besteed zal worden.