Goede Doelendozen

De allereerste Goede Doelendoos werd geplaatst in Bathmen, bij supermarkt Edah. In 2009 is deze doos meeverhuisd naar supermarkt Emté/Golff in Bathmen, met dank aan de heer Mensink en onze vrijwilligster Henny Scholten-Duenk.

De 2e Goede Doelendoos werd geplaatst in Super de Boer te Gorssel. Na 3 jaar trouwe dienst werd vanwege een renovatie de Goede Doelendoos niet meer herplaatst. Voor deze 3 jaar hartelijk dank aan de heer Brinkman.

De 3e en 4e Goede Doelendoos in Zeewolde bij Albert Heijn en Plus Supermarkten zijn nog steeds actief. Dank aan de heer Van Lith (AH) en de heer Vuyst (Plus) en onze trouwe vrijwilligster Hetty Baan.

De eerste Goede Doelendoos werd geplaatst in de Edah te Bathmen
en verhuisde later mee naar de nieuwbouw van de Golff.
Inmiddels is de winkelformule Emté geworden.

Al lange tijd flessen bewaard!Al lange tijd flessen bewaard!De eerste Goede Doelendoos is gemaakt door Erik Kers.De eerste Goede Doelendoos is gemaakt door Erik Kers.

Bedankt heer Mensink!Bedankt heer Mensink!

Hét grote moment, de bon in onze eerste Goede Doelen Doos ten bate van onze 5 projecten!
Iedere eurocent telt!!

Ook bij Albert Heijn te Hillegom zijn nu Goede Doelendozen geplaatst.
We zijn daar heel blij mee!

Poseren naast de Goede Doelendoos.....Een fraaie Goede Doelendoos.