Sponsors (Particulieren, Bedrijven en Organisaties)

Allen die een één- of meermalige of maandelijkse gift hebben gegeven in de vorm van geld, goederen of diensten in de afgelopen twee jaar. Zie hieronder:

OIT heeft Stichting HUG gesponsord met de volgende producten:
  • 10 dozen handschoenen maat Small
  • 10 dozen handschoenen maat Medium
  • 1 doos desinfectie doekjes refill a 12 stuks
  • 16 nieuwe extractie tangen
oit

Henry Schein heeft voor Polota en Noah's Ark onder andere naaldencontainers, biogel handschoenen en gaasjes gesponsord.

henry schein

met dank aan de collegae van Thérèse Elkerbout, die stichting Help UGanda (HUG) onder andere anesthesienaalden hebben gesponsord.

mondhygienepraktijk nieuwkoop

Wij bedanken Dentalair voor de opgestuurde tandheelkundige en overige materialen.

dentalair

Dank aan Voco.
Namens de firma Voco heeft Bastiaan Dohle ons 40 vullingen Glasionemeer gedoneerd.
Het Duitse bedrijf Voco heeft hieraan toegevoegd: vulmateriaal, bonding, tipjes en sealant
voco
Wij bedanken tandarts/eigenaar Hendrieke Jeurgens-Schoolen uit Helmond voor de door hen beschikbaar gestelde autoclaaf.
tandartspraktijk dierdonk
Dank aan Gerhard Smith voor de uithardingslamp en de 300 compules vulmateriaal
ivoclar vivadent
De tandartsen E. Luyendijk, W. Rijnsburger, T. de Ree en A. v.d. Akker voor de donatie van talloze tandheelkundige materialen

tandheelkundig centrum vitalis
Veel dank voor alle hulp.
sportcentrum energy
Veel dank voor alle hulp.
centrum mondzorg rolde
Wij danken Arjen Muurling en Nic Wensveen die ons een UPS hebben geschonken voor ons tandheelkundige werk in het kindertehuis Noah's Ark.

DCS
Alle Exquise en ExquiRai software zijn gratis ter beschikking gesteld door Vertimart.
Alle hardware is gratis aan HUG door DCS ter beschikking gesteld.

Dit is een eenmalige aktie ten behoeve van de tandartspraktijk van kindertehuis Noah's Ark om alle kinderen in te registreren.
vertimart dcs

Wij danken Frans Vossenaar van SDU Magazine, platform voor de wetenschappelijke verenigingen voor de artikelen tbv een Teamleider die hij gratis geplaatst heeft.
sdu

voor het vervoer per luchtruim via KLM naar Uganda
(voorheen: Piloten Zonder Grenzen)

lzg

René Wanders van Administratiekantoor Complan Administratie Service (CAS) heeft ons toegezegd vanaf heden ieder jaar een prachtig bedrag te doneren. Bovendien zal dit Accountantskantoor ons bij iedere nieuwe, via onze website verkregen klant, € 250,00 doneren.
Wij zeggen: Tandartsen ga naar CAS. ! Ze zijn geweldig en wij spreken uit ervaring!

complan

Bedankt voor de grote hoeveelheid borstprotheses en prothese-bh's voor geamputeerde vrouwen in Uganda

José de Vos Medicals

Wij danken mevrouw Jeanet Berends van Livera Amsterdam voor de mooie donatie in de vorm van borstprotheses en prothese-bh's.

livera

Het tijdschrift Standby voor het gratis plaatsen van een advertentie voor tandartsen en tandartsassistenten t.b.v. onze projecten.

standby

Dhr Jan Sleurink heeft namens OIT BV nitril handschoenen en
medical wipes geschonken voor het tandartsen project.

oit

Hofmeester Dental is al ruim 30 jaar een betrouwbaar en vakkundig partner voor tandartsen, orthodontisten en mondhygiënisten. Wij leveren meer dan 22.000 producten en apparaten voor uw praktijk.

hofmeester

En vooral heel veel dank aan de firma Henry Schein (vertegenwoordigd door Harrie Klein)
en Voco (vertegenwoordigd door Bastiaan Dohle). (de logo's staan bovenaan het verslag)
henry schein   voco

voor hun financiële ondersteuning op regelmatige basis.

kc beheer

voor het gratis verstrekken van alle naalden.

terumo

Al ruim 10 jaar laat Habari Travel u de natuur, de cultuur
en de mensen van Oost-Afrika ontdekken.

HUG-folders op de balie in het Airport Guesthouse.

voor het leveren van tandheelkundige materialen
tegen een gereduceerde prijs.

dhin

Supermarkten waar de Goede Doelendozen staan:

emte
Emté Bathmen