Online donatie

Lieve HUG vrienden en vriendinnen,
Stichting Help UGanda (HUG) komt al meer dan 10 jaar in de sloppenwijk Polota. In al die jaren hebben we steeds de nadruk op de preventie proberen te leggen door alle kinderen poetsinstructies en een tandenborstel/tandpasta te geven.
Daarnaast doen we pijnbestrijding. Iedereen met kiespijn kan geholpen worden. Maar ... de enige hulp die we kunnen geven is het trekken van de pijnlijke kies. Op die manier verdwijnt de pijn en kunnen de mensen weer werken en functioneren.

Afgelopen jaar zagen we een lichte verbetering in de mondgezondheid van de mensen die bij ons kwamen voor tandheelkundige hulp. De monden worden gezonder en hierdoor ontstaat er vraag naar ander tandheelkundig handelen.... namelijk: het maken van vullingen.
Een super mooie ontwikkeling die, mede door de inzet van alle vrijwilligers de afgelopen jaren, is waar te nemen. Maar ...de aanschaf van een mobiele unit om gaatjes te gaan vullen in de sloppenwijk is een “duur grapje”.....

Dit is de mobiele unit die we als Stichting graag zouden willen aanschaffen. Alle financiële hulp die we kunnen krijgen is hierbij nodig...
Dus...is het vakantiegeld gestort en is er nog een bijdrage zonder bestemming?
Maak het over op NL69INGB0003964041 t.n.v Stichting Help UGanda te Twello onder vermelding van “mobiele unit” (op deze manier is de gift aan een erkende ANBI instelling en dus belastingtechnisch weer aftrekbaar)

Donatie-informatie

Mobiele unit voor Polota

Donatie-informatie

iDEAL Mollie
Module BgMax heeft geen inhoud
Naar boven